Najnovšie recenzie zo sekcie Lepiace pištole
- Kvalitné
O.k.
- je kvalitnejsia v porovnani s lacnejsimi variantami
- ak planujete pistol na lepidlo pouzivat casto, je to vhodna volba
- su na trhu omnoho lacnejsie varianty, ak potrebujete raz za uhorsky rok nieco zalepit, mozno nepotrebujete pistol za tuto cenu.
Rýchla manipulácia šikovné ovládanie
Tento produkt poznám a bola som s ním spokojná.
- podľa popisu
- Rýchlo sa nahreje.
- Nekvape a je celkom presná.
- Stojka na odloženie pri práci.
- Je trochu väčšia pre dieťa.
Kúpené pre dcéru (10r.) potom, ako ostatné obyčajné a jedna z diskontného potravin.reťazca po krátkej dobe zlyhala. S tými malými sa de facto nedalo robiť, tá z reťazca sa po krátkej dobe nezapla. Táto zatiaľ funguje stále, máme ju asi pol roka.
- relatívna kompaktnosť
- dajú sa tam používať len asi 2cm dlhé náplne
- trochu nešikovný posun náplne
- rýchle nahrievanie
- relatívne nízka cena vzhľadom k výkonu
Som spokojny s tovarom. LEPI,LEPI,LEPI
výborný stojan
S výrobkom sa veľmi dobre pracuje, lebo je za pár sekúnd pripravený na použitie.
- Kvalitný produkt za dobrú cenu. Veľkosť vhodná aj pre deti.
Malý ale účinný
Kvalita za veľmi nízku cenu. Maximálna spokojnosť. Prekvapila ma ponuka obchodu
na predĺženie záruky o pol roka za recenziu
obchodu na Heuréke. Vždy dávam recenzie, keď mi príde e-mail z Heuréky. Cez Heuréku rada nakupujem, mám garanciu nízkych cien a istého doručenia tovaru ako aj ďalších záruk. Obchod som nepoznala, ale som veľmi spokojná. Určite
v Top predaj budem ešte nakupovať. Ocenila by som, ak by obchod predával aj tyčinky do kúpenej pištole, ale možno som ich len nevedela pri objednávaní nájsť.
- veľmi dobrý príhodný
- 0-
- Kupoval som ho pre nízku cenu lebo ho použijem pár krát do roka, zatiaľ dobrý.
Horšie sa drží, mohol byť trošku väčší.
- Funguje ako ma s za malo penazi
Robustná, privodny kábel, vipinač na rukoväťi, všetko OK. Nesteka rýchly nástup teploty, zatiaľ som spokojný.
ok
Zobrazujem 1 - 20 zo 356 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...18 Ďalšie »