Najnovšie recenzie zo sekcie Lepiace pištole
minul sa mi doma . potrebovala som ho k mojim prácam. Som spokojná. takýto obchod sa mi páči.
- dobra cena
- kvalitna pistol nam postacujuca
- zatial nic
-chcel som urobit radost priatelke ktoru bavi robi prekvapenia druhym :)
-zatial len vence na dvere nam a znamym
-urcite by som odporucil tento produkt aj ostatnym
Bosch GluePen Hobby 0.603.2A2.020
Pridané: 16. septembra 2013
(naposledy upravené 16. septembra 2013)
Zakúpený v BOSNAR.sk
- bola by som za dlhší hrot na lepenie, alebo nádstaavec
lahko sa s ňou pracuje
najviac ma potešili tie farbené taviace tyčinky:-) a pištol sama o sebe je dobrá, odporúčam
rýchlosť
podobnosť s predchádzajúcou tavnou pištoľou
BOSCH PKP 7,2 Li
Pridané: 4. februára 2013
(naposledy upravené 4. februára 2013)
Zakúpený v BOSNAR.sk
- Asi jediná lepciaca pištol napájaná akumulátorom.
- Všestranný pomocník.
- Bezpečná aj pre mladšie generácie (napr. pre tvorbu rôznych výrobkov), ale samozrejme pod dozorom dospelej osoby.
- Ľahká údržba.
- Dúfam, že nebudú žiadne.
- Jedno mínus by som, ale dal - akumulátor by sa kvôli bezpečnosti mal dať odpojiť od lepiacej pištole, čo ale nie je možné. Čiže aj dobíjanie akumulátora prebieha spolu s lepiacou pištolou. Možno by sa dal odpojiť - odskrutkovať od pištole, ale to som neskúšal.
Výrobok určite odporúčam pre všetky vekové generácie.
- Ked funguje, tak je na nezaplatenie, neľutujem jej kúpu a v dome či v byte si určite nájde svoje opodstatnenie
- podľa mňa je potrebný dlhší čas na vyhriatie, ako udáva výrobca
Od novoty som s nou mal problémy, stláčal som spúšť no lepidlo z nej nešlo tak, ako malo. Po prediskutovaní situácie s predávajúcim som ju rozobral a prevod, ktorý slúži na podávanie lepiacej tyčinky bol vyskočený/pozor môže sa aj zlomiť/. Ako príčinu uviedol nedostatočné zohriatie pištole a následné vytláčanie lepidla. Preto odporúčam nechať zapnutú v prúde aspoň 10 -15 minút, potom by mala fungovať bez problémov. Aj napriek tejto nepríjemnosti je to dobrá mašinka
- kvalita za dobrú cenu
Odporúčam tento produkt
- ideálna lepiaca pištoľ na občasné-hobby použitie
ideálna lepiaca pištoľ na občasné-hobby použitie
- ľahké narábanie s pištolou
- vhodné aj pre začiatočníkov
- rýchle zohriatie pištole
vhodná pre domácich kutilov
ľahká manipulácia
- Lahka manipulacia, cena zodpoveda za tovar.
- Lepiace tycinky su mensie priemer 7 mm a kratke - dlzka cca 10cm rychlo sa minaju.
Cena zodpoveda tovaru.
- jednoduchá manipulácia
- dve teplotné pásma
- ochrana pred odkvapkávaním lepidla
výborný produkt, vhodný pre domáce použitie, pre kreatívnych i technicky zručných ľudí
- úzka predĺžená koncovka
- je bez kufríka, ale to som vedel
mal som predtým pištol značky Ferm a po dlhšej dobe používania cca 2,5 hod. v kuse sa mi z vnútra zaliala, preto som sa rozhodol pre značku Bosch
- pištol je bezšnúrová - čím umožňuje lepšiu manipuláciu, dodávané v kufríku
kvalita prevyšuje cenu
- gulickovy uzaver zabranuje vytekaniu lepidla
- dlha tenka dyza umoznuje presne davkovanie lepidla
- dost sa zahrieva plast okolo topneho telesa
- dost tvrdy kabel ktory, v chladnom pocasi neumozni vyuzit opierku taviacej pistole {pistol sa zvali}
- ale to su detaily
odporucam tam kde vyzadujete presne nanasanie tavidla bez toho aby ste pistol vypinali zo siete koli uspore lepidla.. ani po 15 min tavidlo nekvapka ..
ja som spokojny
super
super vecička
super vec
- všestranné využitie
- ľahká manipulácia
- veľkosť
táto vecička je skutočne úžasný vynález a to nielen pre domácich majstrov ale aj pre zručné žienky so šikovnými rukami a veľkou dávkou kreativity. ja osobne ju používam po celý rok pred všetkými udalosťami, keď si chcem aspoň trošku skrášliť, resp. zútulniť byt. dá sa použiť pri výrobe adventných vencov, vianočných ozdôb, veľkonočných ozdôb, kraslíc, valentínskych darčekov, pri výzdobe narodeninových osláv a pod, ale i pri malých nehodách, keď sa niečo rozbije alebo praskne. je to oveľa prektickejšie ako lepidlo v tube alebo tyčinke, čistejšie bez veľkého zápachu. s náplňami tiež nie je problém, dostať ich v každom dobrom obchode. manipuláciu s lepiacou pištoľou zvládne naozaj každý, vôbec neľutujem toho že som si ju kúpila, odporúčam ju každému, určite to ocení. jedinú nevýhodu vidím v jej veľkosti, ale na to sa dá zvyknúť.
Zobrazujem 341 - 360 zo 360 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 16 17 [ 18 ]