Najnovšie recenzie zo sekcie Lepiace pištole
- Plní očakávania
- zatiaľ fungujú a boli za naozaj dobrý peniaz.
S týmto produktom zatiaľ nemám problém. Zatiaľ funguje OK.
- môžem lepiť všade
za 4,50 fakt dobra
- Na baterku
- Teplota
- Váha
Použiť sa dá, ale bol som trochu sklamaný. Na stránke sa spomína zahriatie za 60 sek., ale až v manuáli sa dočítate, že to je na teplotu 140 st. Pritom tavne tyčinky majú vyššiu optimálnu teplotu tavenia. Nakoniec sa tam dostane, ale treba si počkať dlhšie, ako je inzerované. Tiež mi trochu vadí váha batérie, ktorá potom vytáča ruku pri rôznych polohách a použitie je tak trochu nekomfortné. Na občasné použitie je ale OK, hlavne za tú cenu okolo 18€, keď už máte baterku.
- Dobre sa drží, rýchlo nabitá, má celkom dobrý systém proti odkvapkávaniu.
- Tri lepiace tyčinky v balení.
- Vzgľadom na povahu lepiacich tyčiniek urezať kvapku roztopeného lepu bez ťahania fúzov chce trochu zručnosti.
Fajn lepiaca pištol na jednoduche kutilské práce.
- Kvalita za dobrú cenu.
OK
- Funguje ako ma
- Kvalitný výrobok
Praktická pištoľ bez káblov
Netreba ťahať kábel na elektriku.
Perfektne sedí v ruke je taká akurát čo je základ nevyteká a presne dávkuje lepidlo tam kam treba na rozdiel od predošlej mojej starej. Som veľmi spokojný.
++++
- Prišlo mi presne to čo som čakala
Určite odporúčam
Lepiaca pištoľ použije množstvo lepidla, toto pero ho dávkuje menej a presnejšie
- Male rozmery
- Nizka cena
- Na prvy pohlad vyzera kvalitne, nie su to lacne cinske plasty
- Chyba akakolvek indikacia, ci uz je pistol nahriata alebo ci je vobec zapnuta
- Spotreba 7mm tyciniek je naozaj rychla, ale za to tato pistol nemoze :)
- padne do ruky
- ľahký
- vydrží cca 40 min v kuse
- možnosť pracovať aj keď sa nabíja na kábli (aj z powerbanky)
Objednával som pôvodne ešte jeden ako Vianočný darček, ktorý som musel vrátiť. Poslali mi najprv poškodený tovar (pokazená baterka a asi sa jednalo o vrátený tovar, lebo nebol originál zalepený). Druhý žiaľ aj keď bol objednaný 21.12. došiel až po sviatkoch. Som s ním však veľmi spokojný aj keď chýbal ako darček pod stromček.
Perfektny
Zatial funguje, prakticky pomocnik
Je ĺahučka akurat do ruky lahko sa sňou manipuluje.
Zobrazujem 41 - 60 zo 360 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...18 Ďalšie »